Cora pren

09 nov 2021

Cora # 66 i butik nu!

Av: Cristina Karlstam

Det kvinnliga geniet! Om skogen, inom och utom oss, Tuija Lindström, Rut Hillarp och Linn Fernström.

Det tar tid och det är inte alltid det funkar! Trots enorma framgångar tvivlar konstnären Linn Fernström på sin förmåga. Aktuell med en mitt i livet-utställning på Liljevalchs konsthall råder hon unga med konstnärsdrömmar att välja den vägen bara om de måste! Om Rut Hillarp, det estetiska geniet, skriver biografiförfattaren Birgitta Holm i en lyrisk betraktelse. Hillarp gick livet igenom till sin arbetsplats som svenskalärare på gymnasiet. Reflektioner kring Tuija Lindströms bilder som ställs ut i Uppsala. ArtMadeThis – mer än muskler visas av graffitikonstnärer i ett historiskt projekt i Göteborg och SKOGEN – inom oss och utom sig!

Missa inga nummer av Cora! Prenumerera eller varför inte ge bort en prenumeration till jul!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommentarer inaktiverade.