Kom och möt Cora på supermarket 2014!

Datum:

|

image

Kom och möt Kulturtidskriften Cora på Supermarket 2014  – du hittar oss på plan 3, Kulturhuset!

Bläddra i tidningen, titta på konstnären Natasha Dahnbergs video Min soldat, om den svenska ISAF-styrkan i Afghanistan. Natasha rapporterar också i vårt aktuella nummer från ett Moskva där allt tycks befinna sig i rörelse med ett överflöd av kulturhändelser. Ändå är det en lågbudgetutställning med serietillverkad grafik med namnet Feministisk penna som väckt största intresset.

Eller ta del av Rörlighetens pris, den danska fotografen Tina Enghoffs bilder av och med papperslösa  i Danmark – ett arbete som befinner sig i mellanskiktet mellan det dokumentära fotografiet och fiktionen och som stundtals närmar sig det litterära språket i sin subtila balansgång mellan form och innehåll.

Kvinnornas konstår – Coras konstkritiker Cristina Karlstam har låtit blicken svepa över det aktuella konstlandskapet och funnit att 2013 var de kvinnliga konstnärerna tongivande, såväl i Sverige som internationellt.

För den som hellre läser om litteratur och kvinnliga författare möter du i detta nummer av Cora bland andra Katarina Frostensson, Eva Runefelt, Kristina Sandberg, Ulla-Britta Wallin och Anne-Marie Berglund.  

Vi finns på plan 3! Kom och läs och titta i Cora, eller ta en prenumeration till förmånligt Supermarketpris (vi tar kort)!

Supermarket 2014 är öppen från fredag 14.2 till söndag 16.2

Fredag kl 11.00 till 22.00, lördag och söndag kl 11.00 – 20.00